O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se

"CikloCentar Days" - Sniženja od 25% na SVE artikle

Cikolcentar trgovine Vas pozivaju na "Dane otvorenih vrata", odnosno na događaj "CC Days". Ekipa je za Vas pripremila sniženje na SVE artikle čak od 25%. Stoga požutire do obližnje Ciklo Centar trgovine, po Vaš željeni biciklistički artikl. :)

BiSaBiH održao seminar za trenere/sudije

Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine je proteklog vikenda organizirao seminar za svoje nove sportske radnike koji će dobiti zvanje trenera i sudija. Seminar se održavao tijekom dva dana (subota i nedelja), a na istom je prisustovalo 20-tak polagača iz

Biciklijada Djedova Božićnjaka po šesti put u Mostaru

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" u subotu, 23. prosinca, s početkom u 12 sati, organizira Šestu biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazova.

Najtrofejnija sezona za tuzlanske Zmajeve

U svojih 24 godine postojanja, BK Zmaj od Bosne Tuzla zabilježio je najtrofejniju sezonu koju će, kako kažu, teško ponoviti.

"Škola Biciklizma" u Hercegovini

Udruge "Hercegovina Bicikl" i Biciklistički klub Mostar su na sastanku održanom u Petak, 3.11.2017 godine donijeli odluku o pokretanju projekta "Škola biciklizma" koji ima za cilj treninge i edukacije mlađeg naraštaja u sportu biciklizam. Na sastanku je u

Intervju sa Lejlom Tanović

Najuspješnija bosanskohercegovačka biciklistkinja, devetorostruka državna prvakinja i dvostruka Balkanska prvakinja u brdskom biciklizmu, Lejla Tanović sezonu je završila na 74. mjestu na UCI rankingu.

Rezultati Premijer lige BiH za 2017 sezonu

Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine jutros je svim BiH klubovima dostavio rezultate najboljih vozača i klubova u 2017 godini, odnosno konačne pojedinačne i ekipne plasmane 2017. sezone za Premijer Ligu BiH.

4. MTB maraton "Discover Laktaši 2017"

BK LAKTAŠI 4-ti put po redu organizuje MTB maraton s ciljem unapredjenja i promocije bavljenja biciklizmom na našoj opštini. Za one koji su već bili, slično dešavanje ih čeka i ove godine, za one koji će tek da učestvuju po prvi put radi se o stazi koji s

Pitamo: Kako je danas biti Bike mehaničar?

Svi mi smo zaljubljenici u biciklizam i velika većina nas obožava svog ljubimca koji nas je uveo u ovaj svijet i uživanja u čarima biciklizma. No, kada nešto zakaže na našem ljubimcu, kome se obraćamo?

Sarajevo nastavlja sa izgradnjom biciklitičke staze

Na području općine Novo Sarajevo od raskrsnice ulica Topal Osman paše ? Južna longitudinala do ulice Zmaja od Bosne u toku su radovi na izgradnji biciklističke staze

 1 2 3