O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
09. Svibanj, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Najava: IV. Ljubuška biciklijada

Biciklistički klub Ljubuški  i ove godine nastavlja sa organizacijom odličnog druženja na događaju “Ljubuška biciklijada”, a ove godine četvrta po redu biciklijada održati će se u nedelju, 14.05.2017 godine.

Kako su nam priopćile drage kolege iz južne Hercegovine, start biciklijade je Trgu Domovinske zahvalnosti u 12:00h.

"Točno u podne započet će rekreativni krug u dužini oko 10 - ak kilometara, od grada prema Crvengorskom i Baginu mostu, uz posjet lokalitetu Gračine i muzeju na Humcu. Potom je planiran tradicionalni domjenak za posjetitelje, uz izlete na okolna mjesta, a postignut je i dogovor s članovima Paragliding kluba Ljubuški. Oni će, ukoliko ih posluži vrijeme, posjetitelje počastiti s nekoliko letova iznad Ljubuškog, sa startne pozicije pored kule herceg Stjepana", izjavio je Bruno Grgić predsjednik kluba.

Ovom prigodom naši prijatelji iz Ljubuškog pozivaju sve zaljubljenike u biciklizam da im se pridruže, 14.05.2017 god. na Trgu Domovinske zahvalnosti (kod zgrade Općine) u 11:30h kako bi u što većem broju upriličili još jednu Ljubušku biciklijadu. Start biciklijade je u 12:00h i ruta će biti prilagođena svima.

Kako se ekipa zabavljala n proteklim biciklijadama pogledajte na video uratku ispod:


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)