O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
06. Travanj, 2017., objavio: BikeMagazin
1
11. izdanje trke "Beograd - Banja Luka" prolazi kroz 11 gradova

Oko 170 biciklista iz 20 zemalja svijeta proći će kroz 11 gradova na 11. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka". 

Spektakl koji polako postaje brend cijelog regiona startuje u Beogradu kružnom trkom 28. aprila, što je novina za razliku od svih prethodnih izdanja. Dan kasnije karavan će krenuti iz prestonice Srbije, te preko Šapca i Obrenovac stići do Bijeljine koja je ciljno mjesto prve trke. Istog dana karavan se seli u Teslić iz kojeg 30. aprila kreće trka preko Tesnja, Doboja, Dervente, Prnjavora i Laktaša, da bi ciljno mjesto bilo u Banjaluci na Trgu Krajine. Podrškom ovih gradova domaćina još jednom je potvrđen značaj trke i prepoznat njen sportski, društveni i turistički potencijal. Organizatori ističu da im je drago što se mnogi timovi koji jednom dođu ponovo vraćaju, tako da će pobjede braniti član ekipe Kols, Ukrajinac Vitali Buts i Italijan Filipo Fortin iz tima GM Europa Ovini.

"Trka je događaj svih nas, svih gradova kroz koje prolazi, ona je postala univerzalni događaj koji je danas ušao u sve segmente života, ne samo sportskog, već turističkog, ugostiteljskog, privrednog, političkog. Srušila je granicu između Srbije i BiH tj. Republike Srpske u svom prvom izdanju, što se zadržalo i dan danas. Za gradove kroz koje trka prolazi danas zna cijeli svijet, mediji iz 60 zemalja izvještavaju sa ovog događaja. Napravili smo brend koji moramo sačuvati", rekao je direktor trke Vladimir Kuvalja.

Kao i svake godine trku su pomogli pokrovitelji i sponzori među kojima su vlade Republike Srpske i Srbije, te Banjalučka pivara, kompanije m:tel, Triglav osiguranje, Vitinka, Enmon, Lutrija RS, Fabrika duvana Banjaluka, Zlatare Kuprešak, Alf-Om je, a generalni medijski sponzori su RTRS, "Glas Srpske" i portal BikeMagazin.

"Svi oni su direktno uključeni u organizaciju, a kako bi trka bila što kvalitetnije organizaovana ove godine biće angažovano više od 3.200 osoba, uključujući učesnike trke, predstavnike medija, dežurne službe, te graničnu i saobraćajnu policiju Republike Srpske, BiH i Srbije", rekao je Kuvalja.

Nagradna Igra                                                           

Organizator je uz pomoć sponzora organizovao i nagradnu igru, a svi koji da okušaju svoju sreću mogu to da urade na "Fejsbuk" stranici "Beograd Banjaluka". Kako bi ušli u konkurenciju za vrijedne nagrade potrebno je da "podijele" događaj na svom "fejsbuk" profilu do 20. aprila. Imena dobitnika biće poznata 27. aprila, a dodjela nagrada 30. aprila na Trgu Kajine u Banjaluci.

PR TEAM Biciklisticke trke "Beograd Banjaluka"              

 


1 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)

  • Branko Hajdukovic

    DIREKTORU TRKE
    Uvaženi Vladimire,
    Interesuje nas da li ima mjesta za Reptezentaciju Crne Gore

Učitaj još komentara