O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
13. Lipanj, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Zmajevi uspješni u Šidu

U Šidu je protekli vikend, točnije u nedelju 11.06.2017 god. održana trka za ligu Srbije koja se vozila na ulicama Save Šumanovića, a gdje je nastupilo preko 150 takmičara

 

Na trci su učestvovali takmičari  iz Hrvatske, Srbije, dok su iz Bosne jedini predstavnici bili vozači BK “Zmaj od Bosne”. Boje ''Zmajeva'' su  uspješno branili naši takmičari u svim kategorijama i to: Husein Selimović, Savo Milovanović,  Osman Ćorić, Kenan Mehmedović, Dragoslav Radovanović,  Želimir Korolija, Elmir Omerović.

          

Zmajevi su ponovo blistali kao mlađi kadeti gdje je Mehmedović Kenan bio na 4. mjestu dok je u kategoriji kadeta Husein Selimović ubjedljivo pobjedio i oduševio veliki broj posjetilaca u Šidu. Savo Milovanović se plasirao na 7. Mjesto, a Osman Ćorić na 16. mjesto.

Bila je ovo jako dobra trka i dobar nastup Zmajeva. Imamo jedno zlato i dobar plasman naših vozača. Svi naši vozači su uspješno završili trku koja je bila izuzetno brza i kvalitetna. Naredni vikend Zmajevi se spremaju za trku u Mađarskoj i ovo su sve pripremne trke za Huseina Selimovića koji se sprema za naredni mjesec za EOUF u Gyor-u u Mađarskoj”, izjavio je Trle Hajrudin, trener kluba.

Press: BK “Zmaj od Bosne”


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)