O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
20. Ožujak, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Cerović zlatni u Francuskoj

Reprezentativac Crne Gore biciklista  Goran Cerović postigao je istorijsku pobjedu na “CHALENGE KUPU 2017.” koji je proteklog vikenda održan na Alpama. Bila je to MTB trka na kojoj je učestvovalo preko 200 biciklista.

Crnogorski reprezentativac sve je iznenadio na najtežem dijelu staze, snažno povukao i postigao ubjedljivu pobjedu. Bila je to prva pobjeda i osvojena zlatna medalja Cerovićevog francuskog kluba “CARTIGUES” iz Monte Karla.

Pored zlatne medalje, na pobjedničkom postolju Cerović je obukao pobjednički BIJELI DRES Šampiona kojeg je dužan nositi na slijedećoj MTB trci u Francuskoj.

“Osjetio sam momenat da mogu pojačati tempo na najtežem dijelu straze koji niko nije mogao da isprati što mi je donijelo pobjedu, zlatnu medalju i Šampionski “Bijeli Dres”. Sretan sam što sam i na trkama u Francuskoj nastavio tradiciju mojih pobjeda”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Cerović.

Odličan rezultat Cerović je postigao i na drumskoj trci održanoj dan ranije u subotu 18. marta 2017. kada mu je u konkurenciji od 170 biciklista, pripalo četrdeseto mjesto.

Slijedeće iskušenje za Cerovića biće naredne subote kada je na programu “Grand Prix Saint-Étienne” i  dan kasnije, u nedjelju 26. marta 2017. kada je na programu  KUP FRANCUSKE koji će se održati u gradu Marseille.

Press: Branko Hajduković                                              

 


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)