O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
07. Lipanj, 2017., objavio: BikeMagazin
1
MFR Tim na visinskim pripremama "Alp3camp"

Članovi biciklističkog kluba "MFR - Tempo" iz Podgorice, Demir Mulić i Dragan Jašović (šampion i vice šampion Crne Gore) boraviće od 08. juna na prestižnom specijalizovanom biciklističkom trening kampu u organizaciji "Alp3camp".

"Alp3camp" je specijalizovani prostor hotelskog smještaja posebno formiran kao trening centar za sportiste, naročito bicikliste. Takmičari našeg Kluba su posebno privilegovani što će imati priliku da treniraju sa profesoinalcima koji su takodje učesnici kampa. Kompletan dogadjaj vodi dvostruki IM svjetski šampion Luc van Lierde iz Belgije sa svojim timom stručnjaka. Alp3camp je jedinstven i prvi specijalizovani prostor za pripreme biciklista u Crnoj Gori. Sama pozicija i nadmorska visina na kojoj se nalazi kamp dovoljno govori o pozitivnom dejstvu boravka.

Visinske pripreme naših takmičara obezbjedjuju sponzori tima: "Alp3camp", "Tempo", "Supplement Store Crna Gora" i "Modul.me" .

Nakon desetodnevnih priprema naše takmičare odmah očekuje kontrolna MTB trka u regionu, nakon čega slijede dvije UCI C2 i C3 trke prije šampionata Balkana u Grčkoj. Zatim šampionat Crne Gore u MTB-u, još jedna UCI C2 trka, maraton "3 strane Kopaonika" i šampionat Evrope u MTB-u.

Cilj nam je da u narednom periodu što više učestvujemo na medjunarodnim UCI takmičenjima i obezbijedimo bolji plasman na UCI listi.

Press: MFR - Tempo cycling team


1 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)

  • Nikola

    Desetodnevne pripreme na visini. Da li je to dovoljno?

Učitaj još komentara