O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
21. Kolovoz, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Samo tri rejtingovana vozača iz Crne Gore

U punoj smo takmičarskoj biciklističkoj sezoni aktuelne 2017. godine. Za razliku od predhodnih godina kada se radi o rejtingovanim trkama iz Kalendara Međunarodne biciklističke unije UCI u planinskom biciklizmu crnogortski biciklisti su do sada  zabilježili  dosta skromne rezultate, jer su se na Svjetskoj listi  našla samo tri naša takmičara.

Za sada najbolje plasiran je Goran Cerović iz Biciklističkpog klčuba “Pljevlja” koji se  sa 118 osvojenih Svjetskih bodova nalazi  na 279 mjestu. Slijedi Igor Đapić član bjelopoljskog “Ciclomonta” koji je sa 90 Svjetskih bodova 393 na svijetu, pa Demir Mulić član novoformiranog “MFR Team” iz Podgorice na  925 mjestu  sa osvojena 22 Svjetska boda.


 

Kakav bi bio plasiran  Stefana Bajčete, takmičara “Mornara” iz Bara od koga se na startu takmičarske 2017. godine puno očekivalo možemo samo nagađati, jer je mladi i talentovani Baranin u trenutku kada je bio u punoj formi, na startu sezone, imao težu povredu, zbog koje se sve do sada nije takimičio.

Ovogodišnja biciklistička sezona trajaće još samo dva mjeseca. Biće to prilika da   crnogorski biciklisti  osvoje nove bodove i poprave trenutne plasmane.

To se prije svega odnosi na mladog Baranina Stefana Bajčetu koji se oporavio  i sa nestrpljenjem očekuje šansu da u dresu Reprezentacije Crne Gore osvoji prve svoje Svjetske bodove  od kada je  iz “Juniorske” u 2017 godini prešao u kategoriju “Mlađih Seniora”.

Press: Biciklistički Savez Crne Gore                             

 


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)