O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
08. Ožujak, 2017., objavio: BikeMagazin
0
BK "Perun" održao Osmomartovski susret na Trebjesi

Biciklistički klub „Perun” i Ekološki klub hortikulture „Bajice” organizovali su danas Osmomartovski susret na Trebjesi.

Cilj nam je bio da motivišemo naše sugrađanke da borave u prirodi i da se bave rekreacijom što doprinosi dobrom raspoloženju i prije svega, zdravlju. Rekreacija i boravak u prirodi donose dobro raspoloženje, a samim tim i osmjeh što želimo da vidimo na licu svake žene. Veliki broj žena, kojima su se pridružili i muškarci, dao je doprinos i skrenuo pažnju da i šetnjom u prirodi možemo obilježiti 8. Mart”, poručila je u ime organizatora Ana Petrović povodom treće godine zaredom otkad se 8. mart obilježava na brdu kraj Nikšića.

Manifestacija je danas okupila oko 70 učesnika, koji su se ispeli na Trebjesu uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima.

Zdrava i zadovoljna žena, ostvarena u porodici i na poslu kroz organizovanje i učestvovanje na događajima koji imaju akcenat na ženskoj populaciji doprinose boljoj poziciji žena kako u društvu tako na poslu, u sportu, školi...”, dodala je Ana.

Međunarodni dan žena slavi se svake godine, a nastao je kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca.

Svi, svakog dana u godini, treba da vodimo računa jedni o drugima i naravno, potrudimo se da sebi obezbijedimo 30 do 40 minuta rekreacije”, rekla je na kraju Petrović i zahvalila na lijepom druženju učenicama, učenicima i nastavnicama osnovnih škola „Mileva Lajović Lalatović” i „Luka Simonović”, kao i volonterkama Crvenog krsta i članovima Biciklističkog kluba „Perun”.

Osmomartovski susret na Trebjesi održan je pod pokroviteljstvom Fondacije Petrović Njegoš, a uz podršku Opštine Nikšić, kozmetike Ziaja i Nivea i kompanije Neregelija.


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)