O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
11. Travanj, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Reprezentacija Cne Gore uzima učešće na trci Beograd Banja Luka

Poslednjeg dana  roka  za učešće na Međunarodnoj biciklističkoj trci “BEOGRAD- BANJA LUKA” prijavila se i Reprezentacija Crne Gore.
Radi se o biciklističkoj trci visokog sportskog rejtinga klase 2,2 u Svjetskom kalendaru Međunarodne biciklističke unije UCI  koja učesnicima daje mogućnost osvajanja Svjetskih i Olimpijskih bodova.

Trka startuje Prologom u Beogradu 28 aprila 2017. godine.

Dan kasnije na programu je Prva etapa koja će iz Beograd, preko Šapca i Obrenovca stići u Teslić, što je ciljno mjesto prve etape.

Druga trka koja je ujedno i Drumski Šampionat Balkana od strarta u Tesliću, preko Doboja, Dervente i Prnjavora, poslije 200 izvezenih kilometara, stići će na ciljno mjesto u Banja Luci 30. aprila 2017. godine.

Od Organizatora smo saznali da se za ovogodišnju Trku prijavilo 170 biciklista iz 20 država među kojim će biti  Ukrajinac  Vitalij Buts i Italijan Filipo Fortin oba iz tima “GM EUROPA OVINI” koji će braniti titulu Šampiona osvojenu na prošlogodišnjoj Trci.

Za ekipu Crne Gore nastupiće: Demir Muliuć, Goran Cerović, Igor Đapić, Dragan Jašović i Stefan Bajćeta koji ne kriju ambicije za visoki plasman u konkurenciji najboljih ,,drumaša,, iz Zemalja sa prostora Balkana.

Branko Hajduković                                                      

 


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)