O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
03. Srpanj, 2017., objavio: BikeMagazin
0
U Podgorici održano I. Drumsko Prvenstvo

Proteklog vikenda održano je prvo drumsko prvenstvo Biciklističkog kluba „Džada“, na kome je trijumfovao Rajko Bezmarević, ispred Jovana Milića i Vladana Bojovića.

Trka je održana iz dva dijela. Prvoga dana se vozio brdski pojedinačni hronometar od Maslina do Ubala, u dužini od 14,8 km. Prvo mjesto je ostvario Rajko Bezmarević, u vremenu 34.00 minuta, ispred Jovana Milića, u vremenu 38.00 minuta i Vladana Bojovića, u vremenu 39.17 minuta. Ukupno je startovalo 14 takmičara.

Drugog dana, u dužini od 21,7 km, vozio se drumski, ravničarski hronometar, od Lazina, preko Danilovgrada, Sekulića, Martinića i Spuža, ponovo do Lazina. Prvo mjesto je osvojio Bobo Milonjić, u vremenu 35.28 minuta, ispred Rajka Bezmarevića, u vremenu 35.48 minuta i Jovana Milića i Vladana Bojovića, koji su ostvarili istovjetno vrijeme od 36.30 minuta. Na startu ravničarskog hronometra našla su se 22 takmičara.

Pobjednik drumskog prvenstva Biciklističkog kluba „Džada“, Rajko Bezmarević ostvario je ukupno vrijeme 1.09.48 minuta, prosječna brzina 31.39km/h, ispred Jovana Milića, u vremenu 1.14.30 minuta i Vladana Bojovića, u vremenu 1.15.47 minuta.

Na kraju takmičenja, najboljim pojedincima uručena su prigodna priznanja za ostvarena najbolja vremena.

Kompletne Rezultate sa Drumskog Prvenstva možete pogledati OVDJE.

 


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)