O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
  • image1
  • image2
18. Travanj, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Hrvatskih juniori nastupili u Italiji

Nakon otvaranja sezone na domaćim utrkama u Biogradu i Ninu juniorke BK Zadar, Maja Perinović i Josipa Šintić jučer su nastupile na međunarodnoj utrci 9° MEMORIAL " DIEGO & STEFANO TROVO' " u mjestu SCHIAVONIA D'ESTE u regiji Veneto, Italija.

Utrku dugu 82,6km Maja je završila na odličnom 8. mjestu u vremenu pobjednice među 93 juniorke na startu. Prosječna brzina utrke bila je 40,75km/h čemu je doprinijela činjenica da su juniorke utrku vozile zajedno sa seniorkama među kojima je Maja bila ukupno 15-a od 175 biciklistica na startu.

Utrka bila je jako brza i jako puno vozačica je uzelo učešće na istoj, tako da je bila gužva. Vozilo se 9 krugova po nešto više od 9km i prvih par krugova nisam išla previše naprijed, nije bilo potrebe. U predzadnjem krugu je bilo puno napada talijanskih ekipa i stalno sam pokušavala otići s njima, ali bilo je jednostavno previše vozačica iz različitih ekipa koje nisu dopustile da se ode", izjavila je Maja Perinović.

Na sprint je došla cijela grupa, bilo je puno cura koje su imale ekipe koje su radile za njih i navlačile im sprint pa se bilo teško probiti, ali završila sam na 8.mjestu od 95 juniorki i na 15.mjestu ukupno od 175 vozačica, tako da sam zadovoljna", dodala je Maja.

Juniori Bk Zadar, Ivan Grgić, Toni Srbić i Lovro Matek u isto vrijeme su vozili u dresu reprezentacije Hrvatske, također u regiji Veneto, utrku pod nazivom "65 G.P. MARTIRI DELLA LIBERTA".

Grgić je utrku završio u sredini glavne skupine dok su Srbić i Matek nakon što su zapeli u padu 2km prije završetka kroz cilj prošli sa minutom zaostatka.


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)