O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
10. Listopad, 2017., objavio: Alego
0
Istria Granfonda okupila gotovo 700 biciklista

 
Proteklog vikenda održano je šesto izdanje međunarodng biciklističkog maratona Istria Granfondo, a sjeverozapadna Istra još je jednom bila domaćin ove atraktivne sportske
manifestacije.
 
Ovisno o fizičkoj spremi, biciklisti su mogli birati između dvije dionice Istria Granfondo Small, dužine 90 km s 880 m uspona i Istria Granfondo Classic, dužine 136 km s 1.450 m uspona.
 
U jakoj međunarodnoj konkurenciji pobjeda na velikom maratonu pripala je Gregoru Sikošeku, a na malom maratonu najbrži je bio Matic Plaznik.
 
Fotografija Istria Granfondo.
 
Maraton je ove godine okupio gotovo 700 profesionalnih i rekreativnih biciklista iz 16 zemalja. Najbrojni su bili slovenski biciklisti, slijedili su ih hrvatski, talijanski i austrijski. 
 
 Drugi dan održana je rekreativna biciklijada Istria Granfondo Family & Gourmet Tour. Sudionici su kroz 25 kilometara staze prošli Novigradom i okolicom te uživali u pogledu na more, maslinike i vinograde, 
 
 Za uspješno održan Istria Granfondo 2017. zaslužan je tim od 350 članova koji, novim ponudama i popratnim sadržajima nastoje podići manifestaciju na još višu razinu i popratiti događaj, onim najbitnijim, dobrom atmosferom.
 

 


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)