O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
22. Ožujak, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Biciklistički Savez Slovenije predstavio planove i sponzore za ovu godinu

Po pisanju portala Prijavim.se Biciklistički Savez Slovenije (Kolesarska Zveza Slovenije - KZS) je na jučerašnjoj konferenciji za novinare predstavila svoju novu kampanju "Slovenija ciklus", a tom prilikom je i potpisan ugovor s novim generalnim sponzorom osiguravajućom tvrtkom ERGO. Predstavnik osiguravajuće tvrtke, predsjednik uprave Andrej Kocič je potpisao ugovor koji ocrtava dugoročnu suradnju između pomenute tvrtke i KZS-a.

Akcija "Slovenija kolesari" koja se održava pod vodstvom Milana Kneza će kao i svake druge godine, obuhvatiti niz događanja namjenjenih kako za mlade, tako i one iskusnije bicikliste.

O planovima u nadolazećoj sezoni je razgovarao i selektro cestovne reprezentacije Andrej Hauptman, selektor brdske reprezentacije Urban Ferenčak, sportski direktor Martin Hvastija i cestovni biciklisti Jan Polanc, te Matej Mohorič.

U cestovnim biciklizmu kalendar utrka je već počeo, te su već uspješno realizirane neke utrke, dok brdski biciklisti tek počinju sezonu.

Selektor Hauptman je izrazio svoju impresioniranost vozačima koji su savršeno pripremljeni za nadolazeću sezonu. Njegov zadatak je da ih pripremi za evropska i svjetska prvenstva, te je uvjeren da će u tome i uspjeti.

Matej Mohorič, član ekipe UAE Team Emirates je prezentirao svoje planove:
Trenutno me čekaju utrke po Baskiji, Ardenski klasici i utrke po Italiji. Sve navedene utrke su moj cilj od samog početka sezone i težiti će da ga ostvarim. Sa velikim zadovoljstvom očekujem utrke. Noge su mi spremne za izazov".

Njegov klubski kolega Jan Polanc odlazi na visinske pripreme, a nalazi se na startnoj listi utrka u Italiji, te ga čeka utrka u Hrvtskoj i na Etni.

Selektor brdske reprezentacije Ferenčak je već sudjelovao na prvim utrkama sa Tanjom Žakelj, gdje su dostigli peto mjesto. Najavio je skori izbor kandidata od U15 do Elite kategorije za reprezentaciju, koji u ujedno i prisustovali pripremama reprezentacije na Korte. Mlađi članovi će također učestovati na dvije utrke, dok su Juniori već na utrkama po Sloveniji. Članovi će također učestovati na utrkama Svjetskog kupa, kao i na timskom 4krosu.

Više možete pročitati na: Prijavim.se                          


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)