O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
15. Lipanj, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Završena 1.etapa "Tour of Slovenia"

Prema pisanju portala Prijavim.se, Irac Sam Bennett (Bora-Hansgrohe/Specialized) sprintom osvojio prvu etapu utrke "Tour of Slovenia", drugi je bio Sonny Colbrelli, dok je treći bio Luka Mezgec (Zorica-Scott). Skupina koja je bila u nijegu 8km uhvaćena je prije cilja. Također, pred ciljem se dogodio i pad Jona Božića.

Kao što je bilo i najavljeno, u 11:00h u Kopru je startala prva etapa utrke "Tour of Slovenia". Utrka je popraćena velikim vrućinama, no unatoč tome popraćena je sa puno skokova i pokušajima bijega. Prva etapa koja se vozila danas u dužini 159.4 završila je sa ciljem u Kočevju.

Na samom početku utrke, na kružnom toku prvi pad je doživio Italijan Simone Bernardini (Sangemini), koji je kasnije nastavio voziti. Cijela grupa je čekala i na samom početku pokazala pravo sportsko ponašanje.

Brdski cilj na Črnem kalu osvojio je Italijan Luca Pacione (Androni-Sidermec-Bottecchia), a iza njega su bila dva Slovenca Žiga Jerman (Horn-Ljubljana) i član reprezentacije Slovenije Primož Obal. Drugi srednji sprint u Lipici osvojio je Žiga Jerman.

Grupu u bijegu su činili devet vozača, od kojih su dvojica bili Andi Bajc (Amplatz-BMC) i Jan Božič (Adria Mobil).

Kako se utrka približavala cilju tako se jaz između grupa smanjivao.

Kompletne Rezultate sa urke možete pogledati OVDJE.

Text i foto: Prijavim.se   


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)