O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se

Srbija startala sa ciklokros Kupom

Na prvoj trci u ciklo krosu za Kup Srbije održanoj pre desetak dana u Somboru takmičari Biciklističkog kluba Jednota iz Šida osvojili su šest medalja . Tri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane.

Golija, kao najlepši tamničar, zarobljava nam misao, dušu i telo

Da li je Golija razmažena? I, za sebe želi samo najbolje? Ona čeka. S vremenom dobija na snazi, moći i lepoti. Kaže, ne propušta ništa, jer, ko je odmah pogodio u centar, sve ostalo je promašio.

Radiša Čubrić sportski direktor Holovesko Citadel

Radiša Čubrić, trener i direktor u Metalcu iz Kraljeva, nagrađen za svoj dugogodišnji predan rad u sferi biciklizma. Čubrić je imenovan za sportskog direktora Pro kontinental ekipe ?Holovesko Citadel? u kome će zajedno da radi sa Tomasom Kravenom, ali i l

Metalac već razmišlja o 2018. sezoni

Trener mlađih kategorija Miloš Miladinović i najbolji biciklista Srbije i dete Metalca Dušan Rajović obišli su na mini campu jedan turisticki kompleks u Turskoj koji je stacioniran na 2.400m nadmorske visine i specijalno namenjen za bicikliste.

Trka Beograd - Banjaluka u prvoj kategoriji

Banjaluka - Međunarodna biciklistička unija (UCI) zvanično je potvrdila da je trka "Beograd - Banjaluka" ušla u prvu kategoriju, što znači da će na njoj učestvovati neki od najboljih timova i vozača svijeta.

Erićeva rame uz rame sa Seniorima

Jelena Erić (Metalac) na trci bila je ubedljivo bez konkurencije što su brojni gledaoci gromoglasno i pozdravili. Najbolja drumska takmicarka Jelenu Erić "nije mogla da bira", te se ravnopravno borila sa muškarcima u Seniorskoj kategoriji.

Održan prvi "Memorijal Dejana Marića"

Prvi "Memorijal Dejana Marića" u znak sećanja na tragično nastradalog vozača Metalca iz Kraljeva i reprezentacije Srbije okupio je najbolje vozače iz Srbije ali i goste iz Istre. U centru Kraljeva, na kružnoj stazi ukupne dužine 30 kilometara, vozili su m

Održan Skyline GranFondo Beograd 2017.

Prva Granfondo biciklistička trka u Beogradu održala se jučer sa startom u 12.30 na Terazijama i okupila je skoro 500 takmičara iz 17 zemalja sveta, a vozilo se na dve trase, u dužinama od 75 i 126 kilometara.

Metalac u Kini na zlatnoj sredini

Biciklisti Metalca i ove godine nastupili su na trci "Oko Poyang Jezera" koja je trajala dvije nedelje, od 12. ? 24.9.2017 godine i održala se u jugoistočnom delu Kine i provinciji Fuzhoi. Trka je startala u Ji'ji'ng Wuning četvrti u utorak, 12.9. 2017 go

Metalac ponovo u Kini

Nakon što je prošle godine ekipa ?CCN Metalac? imala jako dobru vožnju i odličan plasman na trci "Oko Poyang jezera" u Kini, na našu adresu stigla je informacija da dečki ponovo odlaze u Kinu, na svojevrsni revanš. Bila je ovo informacija koja nije došla

 1 2 3   

Preporuka za smještaj