O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
17. Kolovoz, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Najavljujemo: GranFondo Belgrade

Šuškalo se dosta dugo, željno smo isčekivali više informacija i osluškivali svako biciklističko druženje. No, danas je potvrda konačno tu - GranFondo Belgrade!

"Oficijelno je! Još samo 45 dana do spektakla i prvog GranFonda na srpskim drumovima", objavio je Ivan Stević na svojoj Facebook stranici.

     

Datum održavanja trke je 1.oktobar 2017. godine, a start je u Beogradu, Terazije u 11:00h.

GranFondo je italijanski izraz koji bi se mogao prevesti kao “Velika Vožnja”. To je biciklistička manifestacija sa ogromnim brojem učesnika, koja je u proteklih 50-tak godina doživela neverovatnu popularnost u Evropi i proširila se širom sveta, a sada je zahvaljujući Steviću tu sa nama, u Beogradu.

Zamislite Granfondo kao kombinaciju grupne vožnje, trke i biciklističke ture u jednom jedinom događaju. Pomoć mehaničara, hitna medicinska pomoć, hrana i osveženje pre, za vreme i posle trke, na raspolaganju su svakom učesniku. Zamislite ovakvu vožnju kao neku vrstu žurke na točkovima! Štaviše,  događaj zvani Granfondo podrazumeva i: izazovne staze, elektronsko merenje vremena, fantastične poklone, sajam biciklističke opreme, dobro opremljene okrepne stanice, mobilnu pomoć na drumu, i zajedničku zabavu posle trke.

Granfondo vozači uvek iznova popravljaju sopstvene rekorde, izazivaju na “dvoboj” svoje prijatelje i klupske drugove, iskušavaju sebe do krajnjih granica, a mnogi voze da pobede!

GranFondo trke su “skrojene” za svakoga. Bilo da ste iskusan vozač koji želi da pomeri svoje granice ili novajlija u svetu biciklizma koji prati svoj tempo, Granfondo uvek svakome pruža stazu po meri i pravo društvo za vožnju!

Zato ne čekaj sutra, oprobaj se, pomeri granice i osvoji nagradu – prijavi se na Skyline Granfondo Belgrade!

STAZE                                                                        

Skyline Granfondo Belgrade se sastoji od dve staze različite dužine. Svaki učesnik ima pravo da se odluči za onu stazu koja je u skladu sa njegovim mogućnostima i tu odluku donosi na vidno obeleženoj raskrsnici dveju staza (Ralja, kraj spusta, 40km).

GRANfondo GFB:  125km, ukupna visinska razlika 1500m nadmorske visine, najkasniji dolazak na cilj u 17:00. Maršruta: Terazije- Kralja Milana-Kneza Miloša-Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića-Neznanog junaka-Crnotravska-Bulevar oslobođenja-Bulevar JNA-put 149 -Ralja-put 149-put 25-Mladenovac-Selters Banja-put 147-Vrh Kosmaja-put 150-Sopot-Kneza Miloša-Ralja-put 149-Bulevar JNA-Bulevar oslobođenja-Crnotravska-Neznanog junaka-Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića-Kneza Miloša-Kralja Milana-Terazije.

MEDIOfondo GFB : 75km, ukupna visinska razlika 900m nadmorske visine, najkasniji dolazak na cilj u 15:00. Maršruta: Terazije- Kralja Milana-Kneza Miloša-Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića-Neznanog junaka-Crnotravska-Bulevar oslobođenja-Bulevar JNA-put 149 -Ralja-put za Parcane-put za Trešnju-Koviona-put 149-Bulevar JNA-Bulevar oslobođenja-Crnotravska-Neznanog junaka-Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića-Kneza Miloša-Kralja Milana-Terazije.

RAMPA /PAŽNJA: Učesnici koji žele da voze GRANfondo moraju stići na raskrsnicu dveju staza (Ralja, kraj spusta, 40km) najkasnije do 13:00. U suprotnom se preusmeravaju na Srednji Granfondo.

Više o rutama trke možete pogledati OVDJE.          

Pravo učešća na Skyline Granfondo Belgrade imaju svi domaći i strani biciklisti, triatlonci i para-biciklisti amateri i rekreativci od 16 do 75 godina starosti. Maloletni učesnici mogu učestvovati samo uz pismenu saglasnost jednog od roditelja. Učesnici mlađi od 18 i stariji od 65 godina, kao i para-biciklisti, mogu učestvovati samo na Srednjem Grandfondu.

PRIJAVITI SE na GranFondo Belgrade možete OVDJE.    

Kako je to izgledalo u Italiji ranije ove godine, možete pogledati na video ispod.

Ne čekajte sutra, mi smo već napravili prijavu i željno isčekujemo start. Vidimo se! ;)


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)