O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
  • image1
  • image2
11. Rujan, 2017., objavio: BikeMagazin
0
Metalac ponovo u Kini

Nakon što je prošle godine ekipa “CCN Metalac” imala jako dobru vožnju i odličan plasman na trci "Oko Poyang jezera" u Kini, na našu adresu stigla je informacija da dečki ponovo odlaze u Kinu, na svojevrsni revanš. Bila je ovo informacija koja nije došla kao iznenađenje, nakon što smo posljednjih dana na društvenim mrežama primjetili fotografije iz Kine koje su dijelili članovi tima.

Biciklisti Metalca ponovo nastupaju na turneji, na trci “Oko Poyang Jezera” koja će trajati od 2 nedelje, od 12. – 24.9.2017 godine i održavati se u jugoistočnom delu Kine i provinciji Fuzhoi. Trka će startati u Ji'ji'ng Wuning četvrti u Utorak, 12.9. 2017 godine i sasvim je sigurno da će to biti teških 11 etapa plus 1 dan odmora za dečke koji ne kriju svoje uzbuđenje, osećaju se spremnim i nadaju se dobrom plasmanu.

Ekipu predvodi najbolje plasirani vozač Metalca u 2017 godini Antonio Barać, koji je zauzeo odlično 5.mesto na “Trci Kroz Srbiju”, te 5. mesto na trci “Beograd – BanjaLuka”,  a za etapna mesta na postolju svakako u ekipi prisutan biće Dušan Kalaba gost iz ekipe “Dare Viator”.

Ostali članovi ekipe su takođe Internacionalci Metalca: Borut Ramsak (nedavno smo ga kao zlatnog gledali na trci XCM Herzegovina), Matej Drinovec (Slovenija), Rolly Weaver (USA) i Kraljevački biciklista Vladimir Vuličević.

Bitno je napomenuti da na trci “Oko Poyang Jezera” koja će trajati 12 dana sa 11 etapa, učestovati 25 ekipa sa 5 kontinenata i boriti se za nagrade od 200.000$.

Vođa puta i Sportski Direktor ekipe “CCN Metalac” je Đordje Jovanović.

Sretno dečki, pratimo Vas!

 


0 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)