O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se
image1
13. Travanj, 2017., objavio: BikeMagazin
1
Trofej Sombora 2017.

Sombor će 22.-23. aprila biti domaćin petog izdanja međunarodne biciklističke trke "Trofej Sombora 2017.", koja će se voziti ulicama grada, a bitno je napomenuti da se trka boduje za KUP SRBIJE.

Subota je rezervisana za hronometarske trke u nacionalnom rezervatu "Gornje Podunavlje", a staza će ići od Bačkog Monoštora do Bezdana. Prva trka počinje u 14:00h. Proglašenje pobednika svih kategorija predviđeno je u 18:30 u Bezdanu.

U nedelju 23. aprila karavan biciklista će biti u Somboru. Program počinje u 10:00h ispred Županije, gde će biti ceremonija prezentacija ekipa i otvaranje trke.  Na istom mestu je predviđeno i okupljanje biciklista rekreativaca i svih zaljubljenika u bicikl koj će imati čast da tačno u 12:00h provozaju promotivni krug trkačkom stazom "G3".

 

Posle defileja biciklista startuju najmlađi vozači "profesionalci" kategorije do 13 godina. Zatim se ređaju sve ostale kategorije dok je za kraj dana rezervisana poslastica, trka Elite kategorije. Nešto posle 15:00h, na stazi će se naći profi vozači svih domaćih, ali i klubova iz okruženja. Očekuje se nastup oko 200 vozača iz više zemalja kao i tridesetak domaćih klubova. Trka u nedelju se boduje za KUP SRBIJE u drumskom biciklizmu.

Ovom prilikom organizatori pozivaju sve zaljubljenike u ovaj atraktivan sport da se pridruže oba dana i budu navijači za Somborske vozače kojih će biti u svim kategorijama i koji će sigurno igrati zapažene uloge na drumu.

Propozicije ITT hronometra možete skinuti OVDJE.

Propozicije drumske trke možete kinuti OVDJE.


1 komentara

Potrebno je popuniti sva polja označena sa * (vaš email neće biti prikazan)

  • M_K

    Odlican tekst. Sjajan promo video, genijalne fotografije. Trka koja obecava.

Učitaj još komentara