O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se

Francuski biciklist napadnut za vrijeme treninga

Francuski biciklist Yoann Offredo (30), član belgijske momčadi Wanty-Groupe Gobert team, napadnut je za vrijeme treninga u predgrađu Pariza pri čemu mu je slomljen nos i jedno rebro.

Biciklistički svijet odao počast Scarponiju

Vozači, novinari i navijači ostali su u šoku ovog jutra nakon vijesti da je bivši pobjednik Giro d' Italia Michele Scarponi smrtno stradao na treningu u Filottranu, samo pet dana nakon što je osvojio etapu na Tour of Alps.

Italijanski biciklisti Michele Scarponi smrtno stradao tijekom treninga

Italijanski biciklisti Michele Scarponi nesretno je preminuo u 37-oj godini, nakon što je stradao u sudaru sa kombijem tijekom trening vožnje.

Aru odgovorio Nibaliju

Član kazahstanske momčadi Astana Fabio Aru uputio je otvoreno pismo sunarodnjaku Vincenzo Nibali.

Po tko zna koji put: Vožnja biciklom povoljno utječe na zdravlje

Vožnja biciklom na posao vrlo povoljno utječe na zdravlje, odnosno zaposlenicima koji biciklom odlaze na posao, u odnosu na one neaktivne, prijeti 45 posto manja opasnost od obolijevanja od raka i 46 posto manja opasnost od srčanih bolesti.

Video: CUBE Action Team - Enduro World Series 2017 Round 2 - Derby, Tasmania

Od svog osnutka u 2011.godini, tim kontinuirano raste, baš kao i Enduro disciplina.. Kroz novu suradnju, potpora vozača je dovedena na novu razinu, što je iznimno i jedinstveno na Enduro sceni. Pet vrhunskih timskih vozača Nico Lau, André Wagenknecht, Gus

Za dvije godine svi će voziti disk kočnice

Osnivač tvrtke Specialized Mike Sinyard rekao je kako vjeruje da će u naredne dvije godine svi WorldTour timovi voziti bicikle s disk kočnicama, jer su one logičan slijed u evoluciji biciklističke industrije.

Cavendishov nastup na Tour de Franceu upitan

Britanski biciklist Mark Cavendish na neodređeno će biti izvan utrka i natjecanja nakon što mu je dijagnosticiran tzv. Epstein-Barr virus.

Scarponi novi lider Astane

Kazahstanska momčad Astana objavila je da će Michele Scarponi biti lider tima na Giro d'Italia 2017, nakon što je Fabio Aru objavio povlačenje zbog ozljde.

Aru odustao od Giro d'Italia

Član kazahstanske momčadi Astana, Fabio Aru, odlučio se ne nastupiti na ovogodišnjem Giro d'Italia zbog ozljede koljena.

 1 2 3