O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se

Froome: Ovo se sve negativno odražava na moj ugled kao dobrog sportaša

Britanski biciklist Chris Froome, koji je pao je na doping testu tijekom španjolske Vuelte, ponovno je negirao kako je koristio bilo kakva nedozvoljena sredstva.

Specialized izdao obavijest o povlačenju tri modela Alezz bicikla iz 2018.

Specialized je na svojim službenim stranicama i društvenim mrežama upravo izdao obavijest za trgovce o zaustavljanju prodaje tri Alezz modela iz 2018. godine, kao i vozačima o prestanku vožnje na istoimenim modelima. Obavijest obuhvata sljedeće modele Al

Team Sky priznao da je Froome uzimao povećane doze salbutamola

Biciklistička momčad Team Sky priopćila je kako je njezin član Chris Froome tijekom ovogodišnje Vuelte, zbog problema s astmom, uzimao povišene doze salbutamola nego uobičajeno, ali tvrde da je to i dalje bilo u granicama koje dopušta WADA.

Najbolji biciklist današnjice pozitivan na doping

Britanski biciklist Chris Froome (32), član Team Skya, bio je pozitivan na dopinškom testu nakon nastupa na Vuelti u rujnu ove godine. Nalazi otkrivaju kako je Froome imao povišene parametre salbutamola, lijeka protiv astme na testiranju koje je obavljeno

Porte: Mnogo sam naučio iz ovosezonske nesreće

Gledanje Tour de Francea na TV-u dalo je Richie Porteu bolji uvid u utrku i rad njegovog glavnog suparnika Chris Froomea te smatra kako bi mu to trebalo pomoći u mjegovoj borbi za osvajanje Toura naredne godine, rekao je Australac ovog tjedna.

EUROBIKE 2018. - Jedinstveni prozor za prikaz mobilne biciklističke budućnosti

Rezervacije za Eurobike 2018. su na najvišoj razini - 1.350 očekivanih izlagača bicikla, opreme i dijelova iz cijelog svjeta - nastavlja se snažna potražnja za e-mobilnošću

Cestovnjaci sve viđeniji na Absa Cape Epic utrkama

Absa Cape Epic ima ogromnu globalnu reputaciju, to je događaj koji privlači slavne osobe i sportske zvijezde koje se žele suočiti s izazovom afričke MTB utrke. No, ono što je zanimljivo, iz godine u godinu broj bivših cestovnih biciklista koji sudjeluju u

UCI poželio dobrodošlicu Mercedes-Benz Vans kao službenom MTB partneru

Union Cycliste Internationale (UCI) i i Mercedes-Benz Vans sa zadovoljstvom najavljuju partnerstvo kojim će njemački proizvođač postati službeni partner MTB discipline.

Merckx: Froome mora voziti Giro d'Italia 2018

Eddy Merckx je pozvao Chris Froomea da vozi Giro d'Italia 2018. godine i oponašaju njegovo postignuće zadržavanja svih tri Grand Tour naslova u isto vrijeme.

Slučaj Sagan - Cavendish pred sudom 5. prosinca

Predmet Peter Sagana protiv UCI-a zbog njegove diskvalifikacije s 2017. Tour de France pojavit će se ispred Arbitražnog suda za Sport 5. prosinca.

 1 2 3