O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se

Cavendish upitan za Tour de France

Član Dimension Data momčadi Mark Cavendish koji se vratio biciklizmu na Tour of Slovenia, nakon 3 mjeseca pauze još uvijek nije siguran glede svog nastupa na Tour de France u srpnju ove godine.

Saganu druga etapna pobjeda u Švicarskoj

Aktualni svjetski prvak u cestovnoj vožnji, Slovak Peter Sagan (BORA) pobjednik je pretposljednje, osme etape ovogodišnjeg izdanja cijenjene biciklističke utrke Kroz Švicarsku, vožene sa startom i ciljem u Schaffhausenu u dužini od 100 kilometara.

Slovenac Špilak se upisao u povijest

Slovenski biciklist Simon Špilak pobijedio je u sedmoj etapi utrke Oko Švicarske i upisao se u povijest jer je prvi prošao ciljem na ledenjaku Tiefenbachferner iznad skijališta Sölden, na čak 2780 nadmorskih metara visine.

Talijan Pozzovio pobjednik 6. etape utrke kroz Švicarsku

Talijan Domenico Pozzovivo (AG2R) pobjednik je šeste etape cijenjene biciklističke utrke Kroz Švicarsku, koja se boduje za "WorldTour", vožene od Locarna do La Punta u dužini od 166.7 kilometara, a tim je uspjehom preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu.

Transfer novosti 2018

Tour de France sa sobom donosi prve priče i šuškanja o novim transferima i prijelaznom roku.

Matthewsu treća etapa i ukupno vodstvo u Švicarsko

Australac Michael Matthews (Sunweb) pobjedom u trećoj etapi preuzeo je vodstvo u ukupnom redoslijedu cijenjene biciklističke utrke Kroz Švicarsku

Bauhausu etapa, De Gendt zadržao vodstvo

Nijemac Phil Bauhaus, član momčadi Sunweb pobjednik je pete etape biciklističke utrke "Criterium du Dauphine", koja služi kao posljednja provjera forme pred "Tour de France".

Porteu kronometar, De Gendt zadržao vodstvo

Australac Richie Porte (BMC) pobjednik je četvrte etape ovogodišnjeg izdanja biciklističke utrke "Criterium du Dauphine", koja služi kao posljednja provjera forme pred "Tour de France", pojedinačnog kronometra od La Tour-du-Pina do Bourgoin-Jallieua u duž

Nizozemcu Bouwmanu 3. etapa "Criterium du Dauphinea"

Nizozemski biciklist Koen Bouwman (Lotto NL - Jumbo) u završnom je sprintu nadmašio konkurente i pobijedio u 3. etapi utrke "Criterium du Dauphine", vožene u utorak od Le Chambon-sur-Lignona do Tullinsa u dužini 184 kilometra.

Fuglsang traži novu momčad

Nakon pet godina u dresu Astane, Jakob Fuglsang donio je odluku da napusti kazahstansku momčad, a njegov agent već je u potrazi za potencijalnim novim destinacijama.

 1 2 3