O nama | Impressum | Kontakt | Marketing | Forum | Prijavi se

Nibali s oslabljenom momčadi ide na Vueltu

Talijanski biciklista Vincenzo Nibali prisiljen je da zbog ozljeda na posljednji Grand Tour sezone, Vuelta a Espana, ide sa znatno oslabljenom momčadi Bahrain Meride.

Landa potpisao za Movistar

Španjolac Mikel Landa Meana potpisao je dvogodišnji ugovor s momčadi Movistar, priopćio je tim na svojim službenim stranicama.

Quintana ostaje u Movistaru

Kolumbijska biciklistička zvijezda Nairo Quintana nastupat će za momčad Movistar i u 2018 godini, potvrdio je njegov agent Giusepe Acquadro.

Teuns pobjednik utrke kroz Poljsku

Belgijanac Dylan Teuns (BMC) pobjednik je ovogodišnje biciklističke utrke Kroz Poljsku, koja se boduje za "World Tour" vožene proteklih sedam dana. On je u konačnom redoslijedu imao dvije sekunde bolje vrijeme od drugog Poljaka Rafala Majke (BORA), odnosn

Vuelta a Espana 2017.

Službena prezentacija utrke Vuelta a Espana je održana, a na istoj je prezentirana ruta utrke koja će u 2017.godini imati 8 brdskih ciljeva uključujući i Angliru uspon. Ruta o kojoj su po španjolskim medijima već određeno vrijeme kružile špekulacije, juče

Kako poboljšati vožnju na spustu?

Kako poboljšati vožnju na spustu?

CrossVegas domaćin Focus E-bike Challenge

CrossVegas i Focus Bicycles danas su objavili kako će godišnja ciklokros utrka ugostiti i Focus E-bike challenge, novu zabavnu utrku električnih bicikala 20. rujna ove godine.

Aru vođa Astane na Vuelta a Espana

Jučer u poslijepodnevnim satima stigla je i službena potvrda kako će Fabio Aru biti lider kazahstanske momčadi Astana na Vuelta a Espana.

Analiza: Vuelta a Espana 2017

Finalna Grand Tour utrka sezone je iza ugla.

Svečano otvoren EYOF

Svečanom ceremonijom na stadionu ETO Park u mađarskom Győru otvoren je XIV. Olimpijski festival europske mladeži (EYOF), višesportska priredba mladih sportaša u dobi od 14 do 18 godina

 1 2 3