Bicikli

Predstavljamo DEVINCI Wilson 29er za Dakotah i Jure

Na MTB Svjetskom prvenstvu koje se održavalo u Lenzerheideu Unior/Devinci Factory Racing je imao četiri vozača koji predstavljaju svoju zemlju, a dva od njih četiri bili su na vrlo posebnim biciklima.

Devinci je izradio dva posebna Wilsona 29-era, jedan za Dakotah Norton iz SAD-a, a drugi za Jure Žabjek iz Slovenije. Okvir za Dakotah je naravno prekriven crvenim, bijelim i plavim zvijezdama koje predstavljaju Dom Hrabrih. Bicikl Jure Žabejka se ističe malo više, jer je okvir uglavnom bijele boje s crvenim i plavim naglascima.

Bicikli su opremljeni sa RockShox BoXXer suspenzijama koje se ističu u svom sjaju - naravno, s posebno prilagođenim postavkama za Svjetsko prvenstvo.
 

 
 

Konfiguracije na biciklima su kompletne SRAM X01 DH grupacije, SRAM Blackbox CODE kočnice, RaceFace Atlas kotači i upravljač, Maxxis gume, Lizard Skins Charger EVO gripovi, SDG Components I-Beam sjedalo i sjedišna cijev i E*Thirteen vodič lanca.

Fotografije: Klemen Humar 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.