Bicikli

Yeti Cycles uvodi doživotno jamstvo na okvire

Sa početkom 2019. YETI najavio doživotna jamstva za sve svoje okvire, točnije od 2019. pa nadalje. Svi okviri, uključujući i Switch Infinity link, pokriveni su doživotno od oštećenja zbog greške u proizvodnji, i to za originalnog kupca. Boja i završna obrada okvira pokriveni su jamstvom na godinu dana.

Iz Yeti Cycles poručuju da će bicikl biti popravljen ili zamijenjen, po vlastitom nahođenju, za svaki okvir koji smatraju neispravnim.

No, za ovo postoje dva uvjeta: vozači moraju registrirati bicikl online na YetiCycles.com/registration i moraju ga dostaviti ovlaštenom Yeti Cycles trgovcu za pregled i obradu prilikom eventualnog oštećenja okvira u garancijskom roku.
 


Garancija ne pokriva štete nastale zbog redovnog trošenja, zanemarivanja ili namjernog uništenja okvira.

Ako vozač doživi nezgodu ili neku "ne-jamstvenu" situaciju, Yeti Cycles i Silverfish poručuju da će se potruditi da svoje vozače što prije vrate na stazu s razumnom zamjenskom cijenom, pod istim gore navedenim uvjetima.

Doživotno jamstvo odnosi se na sve 2019. i novije okvire koji počinju s SB100 izdanjem od travnja ove godine.

Modeli iz 2018. godine i stariji okviri bit će pokriveni Yetijevim prethodnim jamstvom, petogodišnjim ili dvogodišnjim temeljeno na vremenu kupnje bicikla.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.