Bicikli

Colnago C64 postaje dizajnom prilagodljiviji uz My Sixty4

Colnago službeno ulazi u novo doba i spreman je ispuniti vaše snove. Od danas Colnago C64, vrhunski model tvrtke Cambiago (Milano), dizajnerski je prilagodljiviji zahvaljujući online konfiguratoru My Sixty4. Korisnici od sada Colnago C64, bicikl svojih snova mogu dizajnirati odlučujući o boji okvira, grafike i ostalih detalja.

Konfigurator koji je dostupan na stranicama www.colnago.com pruža prostor posvećen personalizaciji. Unutar njega je moguće odabrati boje spojnica, cijevi (od sjajnog karbona, matiranog karbona ili bijelog sjajnog), logotipe, stil boje, cijev sjedišta, boju trake upravljača i sjedala. To će omogućiti maksimalnu prilagodbu Colnaga prema njegovim korisnicima, za što jedinstveniji dizjan.
 


Nakon što je konfiguracija završena i odlučili ste o bojama Vašeg Colnago C64 bicikla, korisnik mora unijeti svoje podatke u posebni obrazac za primanje projekta e-mailom u pdf dokumentu. S projektom će korisnik imati priliku otići do najbližeg Colnago distributera (kojeg možete i pronaći na službenoj web stranici Colnago pod rubrikom "Dealer Locator") i pretvoriti Vaš san u stvarnost i postati vlasnikom Colnago C64 bicikla potpuno prilagođenog po veličini i bojama.
 


Colnago C64, bicikl koji se ručno izrađiva u Italiji, sada ulazi u novu eru i postaje prilagodljiviji zahvaljujući My Sixty4. Konfigurator je taj koji će ostvariti Vaše snove.

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.