Bicikli

Colnago 87: Jedinstveni bicikl za 87. rođendan Ernesta Colnaga

Jedinstveno remek-djelo svoje vrste. Kao i obično, za proslavu 87. rođendana Ernesta Colnaga, kompanija koja nosi ime ovog talijanskog poduzetnika, predstavlja bicikl koji je zasigurno bez premca: Colnago 87. Poseban bicikl proizveden iz jednog komada, rezultat životnog radnog iskustva i spretnosti koja je ovu tvrtku učinila poznatom širom svijeta.

 

 

Colnago 87 inspiriran je biciklom kojeg je Ernesto Colnago poklonio papi Woytili u kolovozu 1979. godine. Nakon četrdeset godina ovaj jedinstveni bicikl ponovno je rođen.
 


Izgrađen na temelju povijesnog i poznatog okvira Arabesque, Colnago 87 je opremljen čeličnim cijevima s spojnicama i izgrađen je potpuno ručno. Remek-djelo radne snage dio je Colnago-vog stila i dizajna.
 


Colnago 87 službeno je predstavljen tijekom rođendanske proslave Ernesta Colnaga održanog u Old Royal Naval Collage u Londonu.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici OVDJE.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.