Vozač tima Trek-Segafredo, John Degenkolb sa svojim novim bicikom Project One Madone bio je uspješan - osvojio je dvije etape na utrci Challenge Mallorca - i ponosan je što će ga službeno predstaviti javnosti dok se bude natjecao na Dubai Touru.

Novi dizajn "Chasin 'Aces" dolazi sa Black Moss mat bojom, s suptilnim trakama preko okvira koje su inspirirane Johnovim omiljenim Café Racer motociklom.

 


"Za mene, moj novi Madone je jedan od najljepših bicikala koje sam ikada vozio. Volim ovu savršenu kombinaciju između sjajne boje i svih lijepih pojedinosti koje mi daju puno motivacije da nastavim "Chasing the Aces", rekao je motivirani John Degenkolb.

Trek Madone "Chasin 'Aces" dostupan je putem programa Project One. Vozači mogu izgraditi svoj vlastiti na projectone.trekbikes.com i naručiti putem svog lokalnog Trek prodavača.

Poslijednja izmjena dana Subota, 10 Veljača 2018 22:49
Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.