Galileo

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poznati mostarski biciklista Mario Marić rano je jutros krenuo u još jedan od svojih biciklističkih poduhvata.

Da su političari slaba karaktera sa jakom voljom može se dokazati i na zadnjem slučaju u Beogradu gdje su gradski oci unazad nekoliko godina ponavljali mantru da je njihova strategija da prioritet na ulicama dobiju pješaci i biciklisti, a tek onda javni prijevoz i na kraju, automobile.

Francuski biciklisti uskoro će prilikom kupovine bicikla morati registrirati svoje vozilo, slično kao što vozači automobila moraju registrirati svoja prijevozna sredstva.

Općina Novi Grad Sarajevo objavila je natječaj za odabir izvođača radova za izgradnju biciklističke staze kroz naselje Dobrinja.

Srijeda, 26 Rujan 2018 10:02

Nizozemkama sve tri medalje na kronometar

Nizozemske biciklistice pokorile su konkurenciju u pojedinačnoj utrci na kronometar na Svjetskom prvenstvu u austrijskom Innsbrucku, osvojivši sve tri medalje, dok je najbolja hrvatska biciklistica Mia Radotić osvojila 39. mjesto u konkurenciji 52 vozačice. 

Stranica 1 od 30

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.