Disk kočnice trenutno su jedna od najžustrijih tema i ukoliko ste u potrazi za novim biciklom, vrlo vjerovatno je da će pred kupnju istog, izbor kočnica biti odluka koju ćete morati napraviti.
Tržište je nestrpljivo čekalo, a sada Öhlins stručnjaci za suspenzije prezentiraju nove proizvode za brdski biciklizam, novu DH Race vilicu i TTX 18 setove za RockShox Boxxer i Fox 40.
Proizvođač outdoor odjeće Polartec najavio je stvaranje 100% recikliranih izolacijskih vlakana koje će koristiti u proizvodnji odjeće.
Specialized je nedavno predstavio svoje nove Swork 7 cestovne cipele o kojim smo i mi pisali, te dali svoj prvi uvid u nadograđenu verziju ovih popularnih cipela.
Samo ime Formula nam otkriva da se radi o pouzdanim i kvalitenim koničnicama koje imaju zadatak neometanog rada i sigurnog zaustavljanja.
S obzirom da se sve više ljudi odlučuje ići biciklom na posao, a ne autobusom ili automobilom, bicikli s ugrađenim elektromotorima za pogon su postale tražene stavke na tržištu.
3T je ovih dana predstavio svoju novu aero profiliranu polugu, nazvanu Torno, a dizajnirana je od strane Gerarda Vroomena.
Pripremite se da otkrijete nešto novo, nešto sa čim ćete putovati na udaljene lokacije u komfortnoj zoni - nešto što slijedi ultimativnu višednevnu biciklističku avanturu koja će vas maksimalno izazvati. Bez obzira dali su u pitanju staze koje oduzimaju dah ili natjecanje na planinama, ono što trebate je pouzdani kompanjon…
Campagnolo na tržištu ima ponudu s 5,6,7, 8, 9, 10 i 11 brzina ... a već tijekom njihovog prelaska u Vicenza tvornicu u siječnju, pojavile su se i prve glasine. Najprije smo na slikama uočili stražnji mjenjač, koji je ne samo imao drugačiji oblik, već je bilo vidljivo da mu…
Stranica 1 od 5

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.