Oprema

GoPro najavio novu HERO 7 Black akcionu kameru

GoPro je danas najavio svoju novu liniju akcionih kamera, upredstavljanjem svog vodećeg modela u novoj liniji, HERO7 Black, koji s novom značajkom HyperSmooth podiže stabilizaciju video kamere u nove razine.

S gimbalima koji su postali sve popularniji, novi HERO7 nastoji dodatno smanjiti trzaje i neželjeno kretanje fotoaparata, uključujući dodatne značajke stabiliziranja slike koje su ugrađene u fotoaparat.
 


HyperSmooth značajka olakšava snimanje i pruža onaj profesionalni izgleda stabiliziranog videa bez gnjavaže ili ugradnje skupocjenih gimbala. I to nije sve, već HyperSmooth savršeno radi i pod vodom i u visokim udarnim i vjetrovitim situacijama gdje gimbali to ne uspijevaju, što HERO7 čini savršenom kamerom za sve aktivne entuzijaste koji se često nalaze u lošem vremenu. Cijene? Prema prvim najavama HERO7 Black koštati će samo 340,00 €, što znači da možete započeti svoju igru sa kamerama, a da ne morate tražiti kredite.

U nastavku dolje donosimo videoprezentaciju nove kamere, kao i dodatne informacije iz programa GoPro.

 

 

Uskoro ćemo donijeti više informacija o ovom novom uređaju, do tada posjetite ExtremeShop trgovine i zatražite novi GoPro uređaj.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.