Oprema

Shimano predstavio novu S-Phyre kolekciju

Još otkako je Shimano predstavio svoju vodeću liniju S-Phyre, cipele su težile svijetlim bojama. No, nova Aurora boja s ograničenim brojem izdanja doista oduzima dah.

Inspirirani od strane Aurora Borealis, sportske cipele i sunčane naočale S-Phyre Aurora estetski djeluju kao da nisu sasvim sa ovog svijeta. Svjetlucava plava, ljubičasta i tirkizna boja trebala bi oponašati svjetlo Sjeverne zvijezde iz stratosfere.
 


Ova opcija kozmičke boje bit će dostupna samo u S-Phyre RC9 cipelama i S-Phyre R sunčanim naočalama. RC9 cipele dobivaju novi svemirski izgled koji je primjenjen na sintetičkoj koži od mikrofibre. S-Phyre R naočale dodaju odgovarajuću Aurora estetiku s laganim okvirima i Polariziranim polikarbonatskim lećama.

Bit će izrađeno samo nekoliko stotina pari cipela Aurora RC9 i naočala S-Phyre R, tako da ako želite imati ovaj svemirski bestežinski osjećaj na nogama, bolje da budete brzi.
 


Osim estetike, i cipele i naočale bit će funkcionalno identične. Iako ne dobivate nove značajke kod ovih modela, već samo poboljšani izgled inspiriran s "Northern Light", ovo ograničeno izdanje zadržava istu cijenu kao i ostatak S-Phyre linije.
 


Preporučena cijena za cipele Aurora S-PHYRE RC9 bit će 350,00 eura. Kozmički obojene naočale S-PHYRE R dolaze po cijeni od 130,00 eura.

Obje sjajne S-Phyre Aurora cipele i naočale bit će dostupne samo preko Shimano S-Phyre distributera, a vaš komplet ovih sjajinih primjeraka pokušajte nabaviti putem našeg partnera M-Bike Shop.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.