Leah Kirchmann i Tom Dumoulin bit će na novim biciklima u sljedećoj sezoni, a ako je promotivni videozapis bilo kakva indikacija, onda izgleda da su jako uzbuđeni zbog toga.

Tim Sunweb bit će na novim biciklima za 2019. sezonu. Nakon godina u kojim je vozio s Giantom, Nizozemski tim će sljedeću sezonu voziti na Cervelo biciklima. Tim Toma Dumoulina, Michael Mateja i Leah Kirchmann vozit će upravo predstavljeni Cervelo bicikl u novoj godini. Ova najava se naravno podudara s nedavnom prezentacijom Cervelo S5 bicikla. Kako bi otkrili novo partnerstvo, Cervelo je izradio kratki videozapis.
 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Listopad 2018 13:46
Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.