Veza između psa i njegovog prijatelja koji je trail vozač je doista snažna. Četveronožni pratilac prilično se vješto kreće niz stazu dok njegov ga prijatelj na biciklu s dva kotača pokušava pratiti najbolje što može. Ovaj video prikazuje dan jednog "trail" psa, Australski ovčar Balu, i njegovog vlasnika na biciklu po imenu Oli Dorn. Video je snimio Say Mahalo.

Video bilježi vezu između psa i čovjeka s upečatljivim snimkama i promišljenim odrazima o njihovom odnosu. On bilježi oduševljenje i vozača i psa. Bilježi zašto je dobro trošiti vrijeme na treningu sa dobrim trail psom i zašto je to vrijedno toga.
 


"Jako mi je drago što me vodi gdje da ide. Možda zato što je život jednostavno bolji s krznenim prijateljem. Zasigurno, proveli smo velike trenutke zajedno", pripovjedač govori iz perspektive psa, Balu. "Znaš, Oli je prilično divlji i nesmotren tip, a ja sam za svaku avanturu koju on zamisli".

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 28 Studeni 2018 09:57
Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.