Crna Gora

Goran Cerović novi predsjednik BSCG

Svjedoci smo da u posljednje vrijeme u Biciklističkom Savezu Crne Gore ne cvjetaju ruže, no izgleda (barem se nadamo) da bi od danas stvari mogle krenuti na bolje. Naime, danas je u Bijelom Polju održana vanredna izborna Skupština Biciklističkog saveza Crne Gore.

Za predsjednika Biciklističkog saveza Crne Gore jednoglasno je izabran Goran Cerović rodom iz Pljevlja. Gorana poznajemo kao sportaša kojeg smo u posljednje vrijeme često viđali na postoljima, a ujedno ga poznajemo kao i osnivača kluba "Pljevlja XC Team" koji pokušava okupiti najbolje crnogorske bicikliste.

Danas, Goran se prihvatio najveće funkcije u biciklizmu i odlučio svoj život posvetiti riješavanjima pitanja biciklističkog sporta u Crnoj Gori. Predsjedništvo Biciklističkog saveza Crne Gore je najodgovorniji organ ovlašćen za riješavanje najznačajnijih pitanja iz oblasti razvoja crnogorskog biciklističkog sporta.
 


Odlučio je da se dokaže i u sportskom radu, pa će na čelu najveće crnogorske biciklističke organizacije pokušati da posrnuli biciklizam u CG podigne na noge.

Tragom ovih vijesti kontaktirali smo Gorana koji je bio kratak po ovom pitanju: "Da, istina je da su me danas klubovi izabrali i dali mi svoje povjerenje da vodim najveću biciklistički instituciju u Crnoj Gori. Odluka je donesena jednoglasno, a na Skupštini je prisustovala većina registriranih klubova u Crnoj Gori. Oni koji danas nisu tu većinom postoje samo na društvenim mrežama i nisu pravno registrirani".

"Svjestan sam da je ispred mene velik posao i da Savez u posljednje vrijeme nije na zavidnoj razini. Nadam se da mogu riješiti probleme koje trenutno ima Savez, voljan sam zasukati rukave i raditi, te ću dati sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je dato", dodao je Cerović.

Tema današnje Skupštine Biciklističkog saveza Crne Gore  bilo je i usklađivanje Statuta Saveza sa nedavno usvojenim Zakonom o sportu Crne Gore. Tako uređeni  Statut, narednih dana, biti će dostavljen na ocjenu Ministarstvu sporta Crne Gore.

Izvor: BSCG 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1 komentar

  • Goran Savović Goran Savović Link komentara 15. 11. 2018

    Dajte ljudi proverite jednom ove informacije u Crnoj Gori pre nego objavite ovakve budlastine. Ovaj mali NIJE predsednik, ovo je sve maslo onog dede Hajdukovica a biciklisticki savez zvanicno jos nije osnovan!!!

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.