Crna Gora

Najava: Uhvati Tempo - XCE Kolašin 2018.

Biciklistički klub "MFR - Tempo" u nedelju 11.11.2018. ogranizuje prestižno MTB takmičenje u XCE disciplini. Mjesto starta je u neposrednoj blizini sale sportova u Kolašinu (ispod hotela Bianca).

Takmičenje je XCE (cross-country eliminator) karaktera. Tokom kvalifikacija svaki takmičar će posebno startovati i na osnovu vremena na cilju će se formirati grupe. Prva dva plasirana takmičara će ići u sledeći krug, sve do finalne trke.
 


U finalnoj trci će se voziti DVA kruga.

Ovim putem organizatori pozivaju na učešće u ovom događaju, a kako kažu zabava i odlična trka je zagarantirana.

PROPOZICIJE TRKE

Više o ovom događaju možete pogledati OVDJE

Propozicije trke možete preuzeti dolje u prilogu. 

Označeno u
Dijeli članak
Preuzimanje priloga:

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.