Bosna i Hercegovina

Tri olimpijke voze od Švicarske do Novog Zelanda, prolaze i kroz Mostar

Mostar će u ponedjeljak, 21. svibnja, posjetiti tri olimpijke iz Novog Zelanda - Rebecca Wardell, Sarah Van Ballekom i Emma Twigg, koje su krenule u 'avanturu' prikupljanja sredstava za podršku i razvoj ženskog sporta i liderstva u sportu.

Želja im je da vozeći bicikle od Švicarske do Novog Zelanda prikupe što više novca koji će kasnije donirati te da prolazeći kroz gradove, gdje će upriličiti druženja sa sportašima, školarcima ili olimpijcima na kojima će govoriti o svojim sportskim karijerama, olimpizmu i humanitarnom radu. Njihov dolazak u Mostar očekuje se u ponedjeljak u 9 sati, kada će biti upriličeno druženje sa studentima Nastavničkog fakulteta, Odsjeka za sport i zdravlje Univerziteta "Džemal Bijedić".

Druženje će se održati u zgradi tog fakulteta. Avanturu pod nazivom "Dug put kući" djevojke su započele 30. travnja u Laussane (Švicarska), a krajnja destinacija im je Novi Zeland, priopćeno je iz Sportskog saveza Grada Mostara. -

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.