Bosna i Hercegovina

Još se ne znaju svi detalji tragedije američkog bicikliste

Još nisu poznati uzroci jučerašnje tragedije u kojoj je na području Konjica smrtno stradao američki biciklista.

Policija je u današnjem šturom priopćenju samo navela kako je smrtno stradao F.E.P. (1950.), državljanina SAD-a i to prilikom vožnje bicikla na dijelu regionalnog putnog pravca R-436 Borci – Argud, u mjestu Bukovica, općina Konjic.

 Niti je priopćeno je li stradao u padu dok se vozio biciklom niz strminu ili je riječ o nečemu drugom, s obzirom na stariju dob bicikliste.

Pojedini lokalni mediji izvještavaju kako je stradali biciklista pao dok se spuštao niz strminu zajedno s još nekoliko biciklista, te da je riječ o asfaltnoj stazi koja se koristi i za ekstremni biciklizam. Prema drugim informacijama, biciklista je navodno sletio s puta niz neku liticu, ali to je malo vjerojatno s obzirom da na tom putu, kako navode dobri poznavatelji tog terena, nema većih litica te da duž puta gdje se dogodila nesreća gusta šuma i šikara.

Postoje čak i informacije da je padu s bicikla prethodio srčani udar, s obzirom da je riječ o 68-godišnjem biciklisti.

Bez obzira na sve informacije, riječ je o velikoj tragediji bicikliste iz Kalifornije koji je, kako doznajemo, biciklom krenuo iz Dubrovnika do Mostara a onda je preko Konjica i Boračkog jezera mislio do Sarajeva.

Iskrena sućut njegovoj obitelji I nadamo se da će MUP uskoro izađi s detaljima I uzrocima ove tragedije.

Foto: Ilustracija

U tragediji kod Konjica smrtno stradao američki biciklista

 

 

 

Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.