Bosna i Hercegovina

Održan "Uspon na Plješevicu"

U organizaciji Brdsko biciklističkog kluba "Daj Krug" Bihać i Biciklističkog saveza BiH, održana je međunarodna MTB utrka 6.Uspon na Plješevicu koja se ujedno bodovala kao Državno prvenstvo u disciplini Uphill.

Nastupilo je 37 takmičara u 8 kategorija od toga 5 licenciranih i 3 amaterske kategorije. U generalnom plasmanu briljirao je Nedžad Mahmić koji je stazu prešao za 42 min i 2 sec.
 


Ovom prilikom organizatori se zahvaljuju partnerima i sponzorima prvenstva: Grad Bihać, Gradski sportski savez, BH Telekom, AMDž Elektron doo, Berlina doo, M-Bike shop, Bihaćka pivovara i Lipa voda. Također, Veliko HVALA pripadnicima PU Bihać i uposlenim u JU ZA SPORT ODMOR I REKREACIJU.

Kompletne rezultate sa trke možete pogledati dolje u prilogu.

Označeno u
Dijeli članak
Preuzimanje priloga:

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.