Bosna i Hercegovina

Beograd Banjaluka: Teslić domaćin i četvrti put

Nakon Beograda, Banjaluke i Brčkog, Teslić je Opština koja je dočekala trku četiri ili više puta. Naravno Beograd i Banjaluka su bili domaćini u svih 13 izdanja, Brčko pet puta, Teslić i Bijeljina po četiri puta.

Danas je održana Press konferencija povodom zvanične objave da je Opština Teslić domaćin treće etape. Na 13.izdanju Beograd Banjaluka, Teslić će biti domaćin tj. mjesto cilja treće etape.

"Do sad smo bili startno mjesto ove velike sportske manifestacije, u dogovru sa organizatprima smo odlučili da napravimo promjenu, tako da ćemo imati sigurno spektakularnu završnicu ovdje u Tesliću. Beograd Banjaluka nije samo sportski, već i značajan turistički događaj, koji je promovisao našu opštinu i njene turističke resurse širom evrope. Svake godine nam dođu takmičari iz preko 20 svjetskih zemalja. I ove godine ćemo se potruditi da i ove godine budemo dobri domaćini", izjavio je načelnik Teslića gdin. Milan MILIČEVIĆ.
 


Sastanak je obavljen i sa Turističkom Organizacijom Teslića, koji su jedan od partnera ovog događaja.

"Do sad je saradnja bila odlična, te smo odlučili da je nastavimo. Trka je odličan način promocije Opštine Teslić, što se i pokazalo u zadnja tri izdanja", rekla je direktorica Turističke Organizacije Gospođa Suzana Lipovčić.
 

"Veliko nam je zadovoljstvo da smo ostvarili saradnju i ove godine. Teslić je do sada bio odličan domaćin svih ovih godina, stanovnici Teslića su odlična publika, svake godine u sv većem broju podrže trku, nadamo se da će i ove godine opravdati reputaciju najboljeg startnog mjesta na trci", izjavio je Vladimir Kuvalja, direktor trke.

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.