Bosna i Hercegovina

NUTREND energetski gelovi na akciji u Proteini.si

Za sve vas koji ste krenuli sa žestokim treninzima ili u skorije vrijeme u kalendaru imate neku od utrka, imamo odličnu ponudu iz Proteini.si.

Proteini.si, od jutros snizio je sve NUTREND "EnduroSnack" energetske gelove do 30%. Dovoljno je reći da NUTREND ima povjerenje od vrhunskih sportaša poput Jaroslaw Kulhawy, Jiří Ježek, Michal Prokop i mnogih drugih, te ih koriste na svim važnijim utrkama.

EnduroSnack je energetski gel s postepenim dovajanjem energije. Sadrži posebnu vrstu ugljikohidrata - izomaltulozo (PalatinoseTM), koja se odlikuje zbog svoje postepene apsorpcije i visokog energetskog potencijala bez povisivanja osmolalnosti. Gel je potpun izvor energije tokom intenzivnih tjelesnih aktivnosti (brza apsorpcija, ne prouzrukuje probavnih poremećaja).
 


Proizvod je namijenjen: postepeni i dugotrajni dostavi energije.
Izvor energije prije i tokom treninga.

  • priručno pakovanje, vrećicu možete upotrebiti više puta
  • izomaltuloza (Palatinose TM)
  • L-karnozin i L-alanin - sastojci, koji snižavaju nivoe kiselina u tijelu
  • BCAA u optimalnom 2:1:1 razmjeru i zaštite mišićnu masu
  • taurin i glicin- za jačanje živčano-mišićne funkcije i umorenost nastupi kasnije

VAŽNO: Ponuda vrijedi samo za Bosnu i Hercegovinu! EnduroSnack energetske gelove možete nabaviti samo putem online kupovine.

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.