Hrvatska

Extreme Shop je sada novi distributer za WeThePeople BMX

WTP je najpopularniji brend u svijetu BMX-a, nude kompletne BMX bicikle od entry levela do PRO levela.

WTP BMX je sinonim za kvalitetu, velika pažnja posvećuje detaljima i kreativnim bojama ;) . Koriste dijelove sestrinskih firma ECLAT, SALT i SALTPLUS. Naravno mogu se dobiti i sami kosturi i vilice na koje daju doživotno jamstvo.
 


Team rider lista WTP je impresivna. A njihova FB stranica broji 300K pratitelja https://www.facebook.com/wethepeoplebikeco/

Bratska firma WTP je RADIO BIKES iste kvalitete i nudi BMX i dirt bicikle od 14'' do 700c urban ispirirani BMXom.

Na putu za Extremeshop su ovi BMX , možete ih rezervirati , neki su već prodani

WTP CURSE FS Complete Bike 3199kn
WTP ARCADE Complete Bike 3.499kn
WTP JUSTICE Complete Bike 3.599kn
RADIO FIEND Complete Bike 4.399kn
WTP CRYSIS Complete Bike 4.499kn
WTP VERSUS Complete Bike 4.999kn

BMX ponuda.
 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.