Hrvatska

Planiraj i kombiniraj! Edukacija o novim konceptima prostorno - prometnog urbanog planiranja

Iz CIVINET-a pozivaju sve predstavnike udruga sa zagrebačkog područja da se prijave za sudjelovanje na edukaciji o planiranju održive mobilnosti u gradovima s fokusom na multimodalnost u prostornom planiranju i urbanizmu. Edukacija će se održati 13. prosinca 2018. u prostoru HKD Napredak (Bogovićeva 1/I.kat, Zagreb). Rok za prijavu: 30. studeni 2018.

Edukacija je namijenjena prvenstveno studentima zagrebačkih fakulteta (prometa, arhitekture, prostornog planiranja i studija urbanog šumarstva) te mlađim predstavnicima relevantnih udruga.

Napomena: Studenti su obavezni sudjelovati oba dana edukacije, dok predstavnike udruga pozivamo da nam se pridruže na prvom danu radionice 13. prosinca.
 


CILJEVI RADIONICE

  • okupiti i uključiti studente i mlađe predstavnike udruga u promišljanje i planiranje mobilnosti
  • informirati studente i mlađe predstavnike udruga o strateškim i zakonskim okvirima u planiranju urbane mobilnosti, socijalnom aspektu utjecaja prometa u prostorno-prometnom planiranju, potrebama građana za uređenjem prometnih i intermodalnih javnih površina grada
  • prikazati primjere dobre EU prakse prostorno-prometnog planiranja
  • kroz terenski i praktični rad sa studentima prikupiti i prezentirati četiri različita pristupa / rješenja prostorno-prometnog problema u gradu

 PRIJAVA

Sudjelovanje na radionici prijavite najkasnije do 30. studenog 2018. putem on-line prijave na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/7yMckt

Poziv i detaljan program rada (link)

* Edukacija se provodi u sklopu projekta “Planiraj i kombiniraj! EU politike za bolje planiranje mobilnosti u gradu” koji financira Grad Zagreb.

Više informacija možete dobiti na službenim web stranicama CIVINET-a (link).

Slika: Vedrana Marinović (foto natječaj “Kretanje mojim gradom” 2017.)

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.