Hrvatska

Bahrain Merida trenira na Hvaru

Nakon medicinskih pregleda i inicijalnih testova formi u Torinu, ekipa Bahrain Merida ovaj tjedan će provesti u Hrvatskoj, na otoku Hvaru, gdje će obaviti prvi trening kamp uoči nove sezone.

Glavne zvijezde ekipe Vincenzo Nibali i Rohan Dennis, svjetski prvak u kronometru, upoznali su se s novim suvozačima. U odnosu na prošlu godinu u tim je stiglo osam novih vozača, među kojima su trojica iz bivšeg BMC-a: Dennis, Damiano Caruso i Dylan Theuns.

Ekipi su se također priključili Marcel Sieberg iz Lotto Soudala, Jan Tratnik iz CCC Sprandi Polkowica, Phil Bauhaus iz Sunweba, Andrea Garosio iz d'Amico-Utensilnord te Stephen Williams iz SEG Racing Academy.

Jedan od ključnih Nibalijevih pomagača, Franco Pellizotti, preuzeo je direktorsku ulogu u momčadi.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.