Hrvatska

Uhićeni zbog krađe 18 bicikala, policija pronašla četiri

Jednoga maloljetnika i 28-godišnjaka uhitila je policija u Slavonskom Brodu zbog sumnje da su na području tog grada ukrali ukupno 18 bicikala, odnosno da ih je ovaj mlađi krao, a stariji preuzimao i prodavao, dok je policija pronašla četiri ukradena bicikla koje će vratiti vlasnicima. 

Brodsko-posavska policija u ponedjeljak je priopćila kako obojicu sumnjiči za 18 krađa i isto toliko prikrivanja tih kaznenih djela, prenose hrvatski mediji.

Istragom je utvrđeno da je maloljetnik tijekom srpnja, kolovoza, rujna, listopada i studenoga ispred stambenih zgrada, podrumskih prostorija zgrada te dvorišta obiteljskih kuća krao bicikle, dok ih je 28-godišnjak nadalje preuzimao i prodavao.

Radi se o deset bicikala koji su bili zaključani i osam koje su vlasnici ostavili otključane.

Policija je kod osumnjičenih pronašla i oduzela im četiri bicikla, koje će naknadno vratiti vlasnicima.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.