Hrvatska

Generator SNOW

Snježna ludnica ponovno u najvišem gradu Hrvatske.

Gorski kotar je poznat po raskoši zimskog snježnog pokrivača koji vam je Generator team na najljepši mogući način odlučio dočarati, pa za vas nakon tri uspješne sezone i ove zime priprema rekreativne snježne utrke pod nazivom ''GENERATOR SNOW BIKE & trail RUN''

19. i 20.01. Grad Delnice podno Petehovca će u organizaciji Generatora na 4. izdanju Generator snow-a ponovo ugostiti zaljubljenike u outdoors aktivnosti koji uživaju u svim vremenskim uvjetima.  Prvoga dana točno u podne prve tragove stazom pustit će biciklisti koji će iz Grada krenuti put prekrasnih šuma. Biciklisti će se moći okušati u dvije dužine, onoj rekreativnoj na 6km ili nešto dužoj na 18km, a dječica u utrci na 800m koja će startati 15 minuta do podne.

Sljedećega dana kreće avantura za trkače koji će također moći birati između dvije dužine 6 i 11km, kao i za djecu za koju je predviđena 800m duga staza.

I ove godine će uz zasebne utrke u oba dana biti i proglašenje za apsolutne pobjednike koji će biti okrunjeni kao Kralj i Kraljica te Princ i Princeza Generator snow-a.
Za Kralja i Kraljicu GS se možete boriti nastupom na obje utrke dužih distanci, a za Princa i Princezu nastupom na obje utrke kraćih distanci.

Broj startnih mjesta je ograničen, pa požurite s prijavom koju kao i sve detalje možete pronaći na web stranici: www.generator-race.com

P.S. svi koji se prijave i svoju prijavu podmire u 2018.godini (do 31.12.) sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti Suunto 9.

..i ne zaboravite .. YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.