Hrvatska

Biciklistički uspon na Biokovo na naslovnici poznatog svjetskog časopisa

U globalnoj potrazi za novim biciklističkim destinacijama te praćenjem utrke “Tour of Croatia”, ekipa svjetski poznatog specijaliziranog biciklističkog časopisa “Cyclist” oduševila se prizorima Makarske rivijere i samog uspona na Sv. Juru. Zbog toga je “Cyclist u “prime” dijelu svog časopisa te naslovnici prezentirao iskustvo uspona na Sv. Juru te očaravajući krajobraz Makarske rivijere. 

Ekipa ovog časopisa u rujnu 2018. boravila je u Dalmaciji, te je biciklima prešla 136 kilometara dugačku turu na relaciji Imotski – Kamenmost – Zmijavci – Runovići – Slivno – Zagvozd – Rašćane – Gornje Igrane – Biokovo Sveti Jure – Makarska. Izuzetno zahtjevnu rutu osobno je prošao i glavni urednik časopisa Petar Muir, a o njenoj zahtjevnosti najbolje govori podatak da je ukupna visinska razlika uspona čak 3100 metara, piše Dalmacijadanas.hr

Spomenuti članak u Cyclist Magazinu izlazi u veljači ove godine! Članak je savršeno tempiran u vrijeme kada biciklisti planiraju putovanja za nadolazeću sezonu proljeće – ljeto 2019. Članak na ukupno 16 stranica izlazi u najatraktivnijem dijelu ovog časopisa te na samoj naslovnici. Naslovnica nosi naziv te glasi “Flying high in Croatia“, dok je sam članak naslovljen “Slaying the beast”. 

– Jako smo zadovoljni pojaviti se u toj “Bibliji biciklizma” s globalnim utjecajem s tako sjajnim ocjenama vrhunskim biciklistima. Ne mogu ništa drugo reći nego da sam jako zadovoljna. To je pravi put kako predstaviti našu destinaciju na globalnoj razini – kazala je za portal Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice Grada Makarske.

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.