Janez Brajkovič zaradio je 10-mjesečnu suspenziju, budući da je bio pozitivan na supstancu methylhexaneamine tijekom prošlogodišnjeg izdanja Tour of Croatia.
Ljubljana Gusto Santic. Tako će se u 2019. sezoni zvati kontinentalna ekipa koja je u prošloj sezoni iznjedrila trojicu najuspješnijih biciklista.
Bila je ovo nevjerojatna godina za slovenske bicikliste, što je također dokaz dodjela nagrada za sportaše godine, a među pobjednicima se Roglič i Pogačar.
Posljednja utrka u ciklusu za kup Slovenije održati će se u nedjelju 23. prosinca/decembra u Novoj Gorici. Prijave su moguće do četvrtka, 20.12. sve do 18:00 sati. naknadne prijave nisu moguće.
Ispred nas je još jedna sezona u Slovenskog kupa u krosu pod imenom SloXcup. Zadovoljstvo nam je najaviti kalendar serija za četvrtu sezonu 2019. godine.
Savršeni oblik BMX staze u Slovenskoj prijestolnici Ljubljani trenutno je na zimskom odmoru, što ga čini idealnim za rezime prošle sezone - s međunarodnim BMX Race Ljubljana događajem kao vrhuncem natjecanja - a također donosimo uvid i što će BMX donijeti u 2019 sezoni.
Adria Mobil otkrio je imena vozača koji će u 2019. sezoni predstavljati ovaj kontinentalni tim iz Novog mesta. Spisak je odličan, tim ostaje bez Janija Brajkoviča, Jure Golčera i Gregora Gazvode, no u tim dolazi Marko Kump.
Članica BTC City Ljubljana tima, Polona Batagelj, najavila je putem svog Facebooka profila da završava svoju sportsku karijeru ili kako kaže "Vrlo lijepo poglavlje u mom životu".
Slovenska kontinentalna ekipa "Adria Mobil Cycling" ima dva nova ugovora potpisana za 2019. sezonu, a imena na dnu ugovora su Marko Kump i David Per. Naručito Kump je poznat ljubiteljima tima, jer je imao ključnu ulogu u 2015. sezoni kada je uzeo 20 pobjeda!
Stranica 1 od 7

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.