Pogledajte video 23-godišnji Primoštenca sa šibenskom adresom biciklizmom se počeo baviti prije 10 godina. Anti Čobanovu, članu biciklističkog kluba Faust Vrančić, cesta je uvijek bila dosadna pa se odlučio odmaknuti od urbanih sredina i cesta u šumu, iako je njegova najgledanija snimka spusta od tvrđave sv. Mihovila do šibenske rive. Video ima velik broj pregleda. 

Njegov YouTube kanal trenutno broji preko 30 snimki ekstremnih vožnji I Ante kaže da se od tih snimki se može zaraditi i živjeti.

“Treba često snimati i promovirati svoj kanal. Tako se lako mogu pronaći sponzori pa je lakše ulagati u opremu i treninge”, poručuje Ante.

Dodao je kako 'downtown' snimke radi noću ili u vrijeme kad nema puno ljudi po gradu kako ne bi ozlijedio nekoga jer su ulice stare gradske jezgre prilično uske. 

U ovom video zajedno je vozio s Ivanom Adžićem.  

Cijeli razgovor a Antom možete pročitati na portalu Šibenik.in  

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Svibanj 2018 11:25
Označeno u

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.