Slovenija

Svjetski Kup Val di Sole: Ozljeda izbacila Dakotah iz utrke

Dođe vrijeme i za teške odluke i jedan od tih trenutaka bio je na Svjetskom Kupu Val di Sole. Dakotah Norton (Unior/Devinci Factory Racing) imao je ozljedu s ramenom i trpio je bolove još od nesreće u Innsbrucku, nešto što nema brz oporavak ili rješenje.

Pokušavao je odraditi pristojnu vožnju u Val di Sole i osigurati svoj položaj među top 10 vozača na svijetu, ali to jednostavno nije uspjelo. Nakon mnogih konzultacija i puno razmišljanja, odlučio je ne vozit i usredotočiti se na oporavak. "Vjerujemo da je napravio pametnu odluku i on ima našu punu potporu" izjavili su iz tima.

 


Dakotah će također preskočiti utrku u Vallnordu.

Keegan Wright usredotočio se na 4X koji će se održati ovaj vikend, a također će ići u Andorru na neku DH-ovu zabavu.

Više informacija možete pogledati OVDJE

Fotografije: Klemen Humar i Keith Valentine
Videozapis: OSM Films

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.