Slovenija

Imali smo čast biti gostima na Media Weekend-u povodom događaja Bled Bike Festival koji će zauzeti svoje mjesto na dane od 24. do 26.8 2018 godine.

Ono što nas je dočekalo jednostavno bilo je toliko savršeno da smo ostali bez teksta. Uz ogromnu prirodnu ljepotu, Bled, zajedno s okolicom, nalazi se među najljepšim alpskim odmaralištima, poznatima po svojoj blagoj, zdravoj klimi i termalnim jezerskim vodama. Ljepota planina koja ogleda se na jezeru, sunce, spokoj i svjež zrak izazivaju ugodne osjećaje posjetiteljima tijekom cijele godine, a danas i vi možete osjetiti dio tog savršenstva na događaj Bled Bike Festival.
 


Donosimo Vam dio te atmosvere i dijelove staze kojoj će se kretati utrka MTB maratona. Vidimo se!

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.