Slovenija

Članice BTC City Ljubljana ponovile prošlogodišnji poredak

Sedam je očito čarobni broj članica tima "BTC City Ljubljana", kojima je ovo treći put za redom da osvoje sedmo mjesto na Svjetskom Prvenstvu.

Članice ekipe "BTC City Ljubljana" nisu imale sreće ove godine, jer u timu imaju puno ozljeda. U timskom kronometru, startale su u sastavu: Hanna Nilsson, Corinna Lechner, Anastasia Iakovenko, Eugenia Bujak, Maaike Boogaard i Polona Batagelj. Unatoč predviđanjima Gorazda Penka, koje nije bilo obećavajuće, jer se nije usudio predvidjeti velike rezultate, djevojke su ponovile rang od prethodne tri godine.

Utrku su osvojile članice njemačke ekipe Velocio-SRAM, a drugo i treće mjesto osvojili su nizozemski tim Boels-Dolmans Cycling Team i Rabobank-Liv Woman Cycling Team.

Izvor: Prijavim.se 
Foto: Martin Krašek 

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.