Slovenija

Marko Kump i David Per ponovo u timu Adria Mobil Cycling

Slovenska kontinentalna ekipa "Adria Mobil Cycling" ima dva nova ugovora potpisana za 2019. sezonu, a imena na dnu ugovora su Marko Kump i David Per. Naručito Kump je poznat ljubiteljima tima, jer je imao ključnu ulogu u 2015. sezoni kada je uzeo 20 pobjeda!

Sezonu 2015. bila je ostvarenje sna za Adria Mobil, jer je tim izvojevao 28 pobjeda i završio na 11. mjestu na UCI ljestvici. Marko Kump je uzeo 20 tih pobjeda, od kojih je 18 na UCI događanjima. Marko, također poznat pod nadimkom Strijela iz Dolenjske (ime regije u kojoj je tim smješten), sada se vraća u tim gdje je započeo svoju biciklističku karijeru i razvio se u vrhunskog sportaša. Nakon dvije godine provedene s timom CCC, vratio se kući i ponovno cilja na najveće mjesto na postolju. David Per, također je biciklist koji je rastao uz Adria Mobil tim i sada se vraća nakon dvije sezone provedene sa Bahrain Merida timom.
 


Kump i Per značajno su ojačali ovaj Slovenski kontinentalni tim, koji je sada pod vodstvom novog sportskog direktora Branka Filipa. Kombinacija njegovog znanja i iskustva i novog, osvježenog voditelja gura cijeli program na sljedeću razinu.

Marko Kump: "Uvijek se vraćam u Adria Mobil iz istog razloga. Ovdje se osjećam kao kod kuće i siguran sam da mi je to pomoglo sa svim sjajnim rezultatima koje smo ja i moj tim uzeli u prošlosti. Odrastao sam ovdje i ovdje sam se razvio u sportaša. Oduvijek sam bio i ostao u prijateljskim odnosima s upravom tima i sada sam zahvalan na njihovom povjerenju koje imaju u mene. Ne mogu dočekati da započnem novu sezonu, u koju imam velike nade. Znam Filipa od kada sam bio mlađi vozač i imam veliko poštovanje prema njemu. Vjerujem da je uspješna godina pred nama i dati ću sve od sebe da opravdam povjerenje svih koji su mi pomogli da dođem do ove točke. Tim je za 2019. sezonu jako dobro postavljen i već se veselim dolazećem timskom kampu".
 


David Per: "Vraćam se u Adria Mobil ekipu nakon što sam proveo dvije godine u Bahreinu. Mnogo sam naučio i iskusio, a ja ću to iskoristiti kako bih dođao do jako puno vrhunskih rezultata za sebe i moj tim. Ja sam uzbuđen pred novu sezonu".

Tim je sretan što oba biciklista vraćaju u ekipu, oni su izvrsna dopuna ovom vodećem kontinentalnom timu u regiji. Team Adria Mobil Cycling će imati 11 biciklista iz Slovenije, Hrvatske i Srbije na spisku za 2019. sezonu.
 


Press: Adria Mobil Cycling
Fotografije: Mario Stiehl, arhiva tima

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.