Slovenija

Polona Batagelj završava karijeru

Članica BTC City Ljubljana tima, Polona Batagelj, najavila je putem svog Facebooka profila da završava svoju sportsku karijeru ili kako kaže "Vrlo lijepo poglavlje u mom životu".

"Odlučila sam napustiti natjecateljski biciklizam i time završiti svoju biciklističku karijeru", napisala je Polona Batagelj na facebooku: "Sa puno zahvalnosti, zaključujem vrlo lijepo poglavlje u mom životu. Posebno sam zahvalna obitelji i svom partneru za njihovu beskrajnu podršku. Zahvalna sam timu BTC City Ljubljana i svim njegovim sponzorima, koji su mi omogućili da se natječem na najvišoj razini. Zahvalan sam na svim posebnim trenucima koje mi je donijeo ovaj sport, kao i za sve ljude koje sam upoznala u tom vremenu. Posebno sam zahvalna svome treneru Saši Rupniku NLS Coaching za svaku minutu svog rada, jer to je trener kakvog sportaš može samo poželjeti".
 


Batageljeva je ove godine postala Nacionalni prvak po deveti put, a također je dva puta nastupila na Olimpijskim igrama.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.